A parkok újranyitása után a Walt Disney bejelentette, hogy mintegy 2000 dolgozóját tervezi áttelepíteni Dél-Kaliforniából egy új létesítménybe, Florida középső részén.

A szórakoztató ipar egyik legnagyobb óriása szerint ez megszilárdítja a tevékenységet és elősegíti az alkalmazottak közötti együttműködést szerte az országban.

A Walt Disney részvényárfolyama ezen a héten 1,80%-ot emelkedett. A Walt Disney csoport elmúlt évek stratégiai döntései (beleértve a 21st Century Fox felvásárlását) azt mutatják, hogy a jövőben más területre helyeződik a hangsúly. Külön említést érdemelnek a vállalat saját streaming szolgáltatásai (Disney+, Hulu, ESPN+), amelyekkel már jó ideje sikeresen tevékenykedik a piacon. Az első félévben a csoportnak összesen 159 millió előfizetése volt (ebből a Disney+ 103,6 millió), 116%-kal több, mint egy évvel ezelőtt, amikor alig 74 millió szerződéssel rendelkezett. A Disney kitűzött célja 2024-ig, hogy 300-350 millió előfizetéssel rendelkezzen, amely a Morgan Stanley szerint reálisnak tűnik.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá