Pár hónappal ezelőtt a Tesla bejelentette, hogy elfogadja a Bitcoin-t, mint fizetőeszköz a Tesla Model-ek vásárlása során.

Elon Musk twitter bejegyzése után a kriptovaluta értéke 2021. áprilisában 64.000 dollár fölé ugrott, viszont, ahogy a CEO bejelentette, hogy nem lehet már fizetni a pénzzel, a Bitcoin árfolyama rögtön hatalmasat esett. A napokban ismételten tweetelt Elon Musk, miszerint újra gondolják a Bitcoin elfogadását, melynek értéke 40.000 dollár fölé emelkedett.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 3,78%-ot emelkedett. A Tesla a Subaru autógyártó Autopilot vezetősegéd rendszerét szeretné a jövőben úgy alkalmazni, hogy a saját autóira fejlesztené. Egyes autonóm vezetési szakértők szerint az Autopilot bármilyen radar használatától való elmozdulása minőségi előrelépés lehetne a Tesla-nak. A Tesla márka elkötelezné magát a funky joke stílusú kormányberendezés mellett, amellyel a frissített luxusszedán debütált. A Tesla a jövőben több fejlesztést is szeretne véghez vinni a Modell 3 és az Y típusú autóin.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!