e-mobilitás

Az Intel új hálózatra vált

By 2020.10.05. október 7th, 2020 No Comments
Az Intel a héten bejelentette, hogy bővíti a hardverek, szoftverek és technológiai megoldásaik kínálatát, hogy jobban lépést tudjon tartani a virtualizált rádió-hozzáférési hálózatok (vRAN) trendjével.

Az Intel megállapította, hogy a hálózati infrastruktúra 2023-ra 25 milliárd dolláros üzletet jelenthet, illetve, hogy a nagyobb vetélytársak még nem kezdték meg a terjeszkedésüket ezen a piaci területen. Az Intel tervei közt főként az 5G és egy új AI rendszer bevezetése szerepel ezen hálózatba.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 2,14%-ot emelkedett. Az Intel vállalat részvénye hosszútávon jó befektetési lehetőség, hiszen processzorok megjelenítése során sokat fejlődött, illetve az AMD-vel szembeni ár háborút is többször megnyerte. A vállalat hosszútávon képes fejlődni, fejleszteni és a vállalat ezen a héten megkapta az amerikai kormánytól azt a különleges engedélyt, amelynek birtokában „bizonyos termékeket” eladhat a Huaweinek.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!