Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Medtronic felkerült a JUST listára

By 2020.10.20. No Comments
A Medtronic egészségügyi vállalatot Amerika egyik legjobb JUST vállalata lett, 2021-ben a Forbes JUST 100 listán megkapta a 29. helyet.

A hivatalos közlemény alapján a vállalat egészségügyi kategóriában, az egészségügyi berendezések és szolgáltatások területén az első helyen áll. A JUST elismeri a vállalatokat, akik minden érdekelt fél számára, az amerikai közvélemény által meghatározottak szerint járnak el. A vállalat sikerét tovább emeli, hogy a koronavírus járvány kialakulása idején azonnal reagálni tudtak a kialakult helyzetre. A Medtronic már többször is elismerésben részesült a járványhelyzet alatt szolgáltatott egészségügyi intézkedései és termékei miatt.

A Medtronic árfolyam ezen a héten 0,98%-ot emelkedett. A Medtronic vezérigazgatója, Geoff Martha szerint az orvostechnikai eszközökkel foglalkozó vállalat évente legalább 5%-kal növelheti a bevételét. Az egyik legfontosabb eredmény a döntéshozatal egyszerűsítésére és az egyes üzleti egységek nagyobb hatáskörének biztosítására vonatkozó terv kiadása, amely legalább 450 millió dollár éves megtakarítást eredményez a következő pénzügyi évre. A Medtronic 2018. évi terve jó irányban halad, több mint 3 milliárd dolláros megtakarítás és pénzügyi tőkeáttétel megteremtésében.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!