Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

Az IBM az AI technológiában látja a jövőt

By július 13, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Az IBM egy új tárhely lehetőséget mutatott be, amelyek célja a vállalkozások számára az AI-alapú (mesterséges intelligencia) optimalizált infrastruktúra beépítése.

A kibővített termékcsalád tartalmazza az új IBM Elastic Storage System 5000-t, amely egy innovatív, szabadon méretezhető tárhely rendszer. Májusban Arvind Krishna, a vállalat vezérigazgatója elindított egy programot és egy új rendezvénysorozatot az IBM Think Digital 2020 konferenciáját, ezzel ígéretet téve arra, hogy az IBM támogatni fogja az innovatív online megoldásokat, hibrid felhőn és AI rendszereken keresztül, és kijelentette, hogy az AI technológia kulcsfontosságú szerepet fog betölteni az ügyfeleik életében. „Minden vállalatnak lesz egy AI rendszere. Nem azért, mert tudják, hogy jól működik, hanem azért, mert elengedhetetlen a mai online világban és ehhez mi is szeretnénk hozzájárulni”-nyilatkozta a vezérigazgató. Az IBM vezetősége azt állítja, hogy ezzel a fejlesztéssel 55Gb/sec sebességgel képes lesz egy felhőtárhelybe átimportálni a cég merevlemezeiről az adatokat.

A vállalat részvényei ezen a héten 2,61%-ot korrigáltak. A cég több mint 100 éve az egyik legfontosabb technológiai óriás Amerikában. A világ egyik legnagyobb technológiai és tanácsadási vállalata, világszerte több mint 350 ezer alkalmazottat foglalkoztat és a jövőre nézve sem szeretne létszámleépítést.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!