Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

Az IBM virtuális osztályterme

By május 4, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Az IBM a Ciscóval egy új globális kezdeményezést indított el, melyben a cég segíti az oktatási rendszert, hogy a Cisco jelenleg ingyenesen elérhető Webex szolgáltatását a távoktatásban is fel tudják használni.

Európában több mint 2000 iskolában, több mint 200.000 diákot érint a program, akik immáron 3000 fő IBM alkalmazott segítségével tudnak megfelelő online oktatásban részesülni. A kezdeményezéshez Magyarországon a T-Systems Magyarország és a HTTP Alapítvány is egyaránt csatlakozott. Az IBM és a T-Systems munkatársai online kurzusokat tartanak a pedagógusok számára, hogy megfelelő ismeretséggel rendelkezzenek a program használatához. A Webex lehetővé teszi a tanárok számára, hogy virtuális osztálytermeket hozzanak létre, ahol meg tudják osztani a szükséges tananyagot a hallgatókkal.

Az IBM vállalat részvényei ezen a héten 16,53%-ot emelkedtek. Az IBM hosszútávon jó megoldás, hiszen a mostani negyedévben a szolgáltatási bevétele elérte az 5,4 milliárd dollárt, ami 19 százalékkal magasabb, mint egy évvel ezelőtti és már a teljes bevétel több mint 30 százalékát teszi ki.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!