Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

Az IBM egy új rendszerrel tör előre

By július 7, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Az IBM egy AI-alapú készlet-ellenőrző rendszert mutatott be a napokban, hogy segítse a vállalatokat a döntéshozatal optimalizálásában és a rugalmas ellátási láncok hatékonyabb felépítésében.

„A járvány alatt, a készletekkel kapcsolatos kihívások minden iparágban prioritásnak számítanak”-nyilatkozta a vállalat szóvivője. Sok vállalatnak nincs teljes készlet-áttekinthetősége és megfelelő rendszere, amely szükséges az esetleges piaci zavarok hatékony előrejelzéséhez és az üzleti hatásuk enyhítéséhez. A cég legújabb mesterséges intelligencia termékét, az úgynevezett IBM Sterling Inventory Control Tower-t úgy tervezték, hogy fel tudja mérni a készletek nagyságát, azonosítani tudja a külső események hatásait és intézkedéseket hozzon azok enyhítésére.

A vállalat részvényei ezen a héten 2,64%-ot emelkedtek. A vállalat vállalat hosszútávon érdekelt a mesterséges intelligencia folyamatos használatában. Az IBM több mint 100 éve az egyik legfontosabb technológiai óriás Amerikában. A világ egyik legnagyobb technológiai és tanácsadási vállalata, világszerte több mint 350 ezer alkalmazottat foglalkoztat. Az IBM nettó jövedelme 9,43 milliárd amerikai dollár volt 2019-ben, ez több mint fél milliárd dollár növekedést jelent a 2018. évhez képest, ezért a Morgan Stanley szerint bátran vásárolhatják a befektetők a vállalat részvényeit.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!