A keddi EURO 2020-as sajtótájékoztatón Cristiano Ronaldo, a portugál futballválogatott csatára és napjaink egyik legjobban fizetett focistája, látványosan félre rakta az elé rakott két Coca-Cola üveget, majd annyit mondott a nézők számára, hogy igyanak inkább vizet.

A világklasszisról tudni kell, hogy sokáig szerepelt a márka reklámjaiban, viszont az utóbbi években teljesen átállt az egészséges étkezésre, melybe már nem fér bele a szénsavas üdítőital. Ronaldo megnyilvánulása után a Coca-Cola piaci értéke 4 milliárd dollárt esett, 242-ről 238 milliárd dollárra. Az UEFA a napokban megtiltotta a játékosoknak, hogy eltegyék az üdítőket maguk elől.

A Coca-Cola részvényárfolyama ezen a héten 4,26%-ot korrigált. A Coca-Cola 61 fedezeti alap portfóliójában szerepelt 2021 első negyedévének végén. A fedezeti alapok a Coca-Cola-t, a magas osztalékért, a jó cash flowért, illetve a kiváló hosszútávú vállalati teljesítményért vásárolják.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!