Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Ecolab új megoldást dolgozott ki a vállalatok számára

By június 23, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Az Ecolab, mely a tisztító és fertőtlenítő termékek vezető gyártójaként volt számon tartva a koronavírus járvány alatt, most egy új tisztítási rendszer bevezetésén gondolkodik, amely mindenki számára kórházi fertőtlenítő termékeket tesz elérhetővé a jövőben.

Az éttermek, üzletek és munkahelyek újbóli megnyitásával a vállalkozások jelentős figyelmet fordítanak a biztonságos munkahely megteremtésére, ugyanakkor enyhíteni akarják a munkavállalók és ügyfeleik félelmeit is. Az Ecolab erre egy olyan programot dolgozott ki, amely foglalkozik a vállalkozások alapvető takarítási igényeivel. A vállalatoknak meg kell felelniük a szigorú kritériumoknak, ezáltal „Ecolab Science Certified” jelölést kaphatnak.

A vállalat részvényei ezen a héten 0,3%-ot emelkedtek. Az Ecolab közel hárommillió kereskedelmi ügyfélhelyen megbízható partnerként szolgál a víz, higiénia és fertőzésmegelőzési megoldások és szolgáltatások terén világszerte. A 13 milliárd dolláros éves eladással és több mint 45.000 társult vállalkozással az Ecolab átfogó megoldásokat, adatközpontú betekintést és személyre szabott szolgáltatásokat nyújt az élelmiszer-biztonság előmozdítása, a tiszta és biztonságos környezet fenntartása, a víz- és energiafelhasználás optimalizálása, valamint az ügyfelek működési hatékonyságának és fenntarthatóságának javítása érdekében az élelmiszer-, egészségügyi, vendéglátóipari és ipari piacok a világ több mint 170 országában.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!