Kopernikus részvénykosár

Etikus elismerés az Ecolab számára

By március 3, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
Az Ecolab-ot a víz, az élelmiszer-biztonság és a közegészségügyi technológiák és szolgáltatások globális vezetőjét, az Ethisphere Institute ismét elismerte a világ egyik legetikusabb vállalatainak egyikében, az etikus üzleti gyakorlatok szabványainak meghatározásában és továbbfejlesztésében tevékenykedő globális vezetőjeként.

Az Ecolab a lista 2007-es létrehozása óta minden évben ezen cím tulajdonosa lett. „Örömünkre szolgál, hogy az Ethisphere Institute ismét elismeri a világ legetikusabb vállalatainak egyikét”-mondta az Ecolab elnöke és vezérigazgatója, Douglas M. Baker Jr. „Az etikus viselkedés iránti elkötelezettség alapja a hosszú távú sikernek és mi tudjuk, hogy kiválóak a munkatársaink napi döntései illetve ösztökéljük őket, hogy helyesen cselekedjenek.” Az Ethisphere 2007 óta jegyzi és díjazza a világ legetikusabb vállalatait annak kritikus szerepe miatt, hogy befolyásolják és ösztönözzék a pozitív változásokat az üzleti közösségben és a társadalmakban. Arra törekszenek, hogy lehetőség szerint maximalizálják hatásaikat minden szektorban. A világ etikusabb vállalatainak listája továbbra is kulcsfontosságú erőforrás a környezetvédelmi, társadalmi és kormányzati (ESG) befektetők számára.

Az Ecolab részvénye ezen a héten 15,18%-ot esett, miután a koronavírus hatásairól beszéltek már a New York Times hasábjain is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!