Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Ecolab a kormánnyal együtt küzd a Covid-19 ellen

By április 28, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Az Ecolab vezérigazgatója, Doug Baker hétfőn egy sajtótájékoztatón csatlakozott Tim Walz kormányzóhoz, ahol a két fél megvitatta az állam stratégiáját, amely szerint több személyi védőeszközt (PPE) kell beszerezni, hogy védelmet biztosítsanak az egészségügyi dolgozóknak a koronavírus időszakában.

Baker és az Ecolab vezető szerepet vállaltak a Minnesota-társaságok szervezésében, hogy segítsék az államot védőfelszerelések, például maszkok és kesztyűk beszerzésében. Az Ecolab erre a feladatra saját elnökét, Jill Wyant is az állam szolgálatába állította, hogy vezesse az erőfeszítéseket a több védőfelszerelés biztosításában. A vállalat ezen felül együttműködik a 3M-mel, együttesen lépnek fel a hamisított, gyenge minőségű N95-maszkok terjesztésének megakadályozásában. „A globális beszerzési csapatok szakértelme alapvető fontosságú a hamis termékek eltávolításában a piacról”–nyilatkozott Jill Wyant.

A vállalat részvényei ezen a héten 0,40%-ot emelkedtek. Az Ecolab jövője a fenntartható fejlődésről és a vízminőség biztosításáról szól, ami a jövőben is kiváló lehetőséget nyújt a klímaváltozás elleni küzdelemben is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!