Telemedia részvénykosár

Az Amazon fejlesztése

By szeptember 7, 2020 szeptember 30th, 2020 No Comments
Az Amazon tervei közt szerepel 18 milliárd dollár befektetése 2020-ban, hogy segítse a kis- és középvállalkozásokat az eladások növelésében.

A kiskereskedelmi óriáscég további 100 millió dollárt tervez befektetni, hogy segítsen a kisvállalkozásoknak világszerte növelni eladásaikat és új ügyfeleket elérni a Prime Day-en és az ünnepi szezonban. Az év eleje óta az Amazon 135 ingyenes „programot” és szolgáltatást vezetett be a kis- és középvállalkozások eladásának növelése érdekében. A következő év folyamán a vállalat azt tervezi, hogy a platformján jelenleg értékesítő vállalkozások közül több mint 500.000-nek online értékesítési útmutatást, oktatást és támogatást fog biztosítani.

Az Amazon vállalat részvényei ezen a héten 3,15%-ot korrigáltak, de így is 3294,6 dolláron zártak. A vállalat azért is érdekes lehet a befektetőknek, mert a koronavírus időszakában egyre több árut rendelnek az európai és amerikai lakosok az online piactéren keresztül. Az Amazon az eltelt időszak alatt bővítette raktárait és felkészült a megnövekedett vásárlási igényekre.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!