Telemedia részvénykosár

A Microsoft Defending Democracy Programja

By 2020.09.07. szeptember 30th, 2020 No Comments
A Microsoft új technológiát jelentett be a 2020-as amerikai elnökválasztás dezinformációjának leküzdésére, beleértve a cikk hamisításokat is.

A technológia képes észlelni a manipulált tartalmat, melyet a közösségi hálózaton osztottak meg. A cég azzal a céllal fejlesztette ki a programot, hogy biztosítsa az embereket arról, hogy az általuk megtekintett tartalom valós. Ez az akció a Microsoft Defending Democracy Programjának része, amelynek célja a kampányok biztonságának megőrzése és a szavazási folyamat védelme.

A vállalat részvényei ezen a héten 6,40%-ot korrigáltak a csütörtök, pénteki korrekciók miatt. A befektetőknek az is jó hír, hogy átszervezi a Windows fejlesztői csapatát a cég, hogy ezzel ismét az operációs rendszert állítsa a cég középpontjába. Az is kiderült, hogy akár 2,6 milliárd dollárt hozhat a vállalat új játéka, a Microsoft Flight Simulator legújabb verziója az elkövetkező időszakban.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá