Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Medtronic költségcsökkentést hajt végre

By 2020.09.07. szeptember 30th, 2020 No Comments
A Medtronic azt tervezi, hogy évi 450–445 millió dolláros költségcsökkentést hajt végre egy olyan szerkezetátalakítás révén, amely vállalkozását konkrét terápiás területekre szabja.

A Medtronic közölte, hogy jelenlegi csoportjait átszervezi működési egységekké, ezzel a vállalat még közelebb tud kerülni ügyfeleihez, valamint növelni tudja a szervezet mozgékonyságát, gyorsaságát és hatékonyságát. Az új működési modell szerint az egységek vezetőinek döntéshozatali hatásköre, teljes felelőssége és elszámoltathatósága lesz az egyes vállalkozások és piacok területén.

Az olasz vállalat részvényárfolyama ezen a héten 1,97%-ot korrigált. A cég az orvostechnológia területén világelső nemzetközi nagyvállalatnak számít. A cég innovatív orvostechnológiai megoldásairól vált ismertté világszerte. Medtronic világszerte együttműködik az egészségügyi szakemberekkel, és számos képzési programot kínál és szervez.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá