Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Novo Nordisk biogazdálkodásra összpontosít

By szeptember 3, 2019 július 2nd, 2020 No Comments
Az észak carolina-i egyetem 5 éves új projektje keretében egy teljesen új biotechnológiai tervet szeretne elindítani, amelyben főként a biogazdálkodás fejlesztésére teszik fel a hangsúlyt. A program teljesen a Novo Nordisk támogatása alatt áll, a cég több mint 27 millió dollárt fektet az új eszközök és technológiák fejlesztésébe.

Ruben Carbonell és Frank Hawkins Kenan, kiemelkedő kémiai és biomolekuláris és műszaki professzorok, valamint a támogatás fő kutatója azt mondták, hogy ez a projekt jelentős globális hatással lesz az új gyógyszerek gyártási folyamataira és a későbbiekben akár sorsdöntő lehet azok piaci értékének változására. Ezenkívül a program tudósok és mérnökök új generációját fogja kiképezni, akik már az újabb technológiát fogják használni a pályafutásuk alatt.

A vállalat részvényei jelenleg 52 dollár értékben vásárolhatók. A Novo-Nordisk az utolsó egy év alatt 11,14%-ot emelkedett.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!