Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Johnson&Johnson szünetelteti vakcina fejlesztését

By 2020.10.20. No Comments
A Johnson&Johnson bejelentette, hogy szüneteltetik a koronavírus elleni vakcina kísérleteket, de közben azért megerősítette, hogy még az idei évben folytatják a tesztelést.

A Johnson&Johnson ideiglenesen leállította az oltástanulmányokat, miután egy résztvevő megmagyarázhatatlan betegséget tapasztalt, ami a második jelentős visszaesés az új koronavírus elleni készítmény tesztelése alatt. Emiatt a Johnson&Johnson részvényei körülbelül 2%-kal csökkentek.

A Johnson&Johnson vállalat részvényei a héten 2,46%-ot korrigáltak. A Johnson&Johnson ezen a héten Wall Street várakozásait felülmúló harmadik negyedéves bevételről számolt be, amelyhez az orvostechnikai eszközök magasabb eladása és egyes gyógyszerek iránti kereslet vezetett. A Johnson&Johnson korrigált részvényenkénti 2,20 dolláros nyereséget jelentett, amely meghaladja az elemzők által megkérdezett előre jelzett 1,98 dolláros részvényenkénti nyereséget. A vállalat 21,08 milliárd dolláros bevételt ért el, amely meghaladja a várt 20,2 milliárd dollárt, és meghaladja a tavalyi 20,72 milliárd dollárt is. A vállalat fogyasztói egysége, amely olyan termékeket gyárt, mint a Listerine, 3,5 milliárd dolláros bevételt termelt, ami 1,3%-os növekedést jelent az egy évvel korábbihoz képest.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá