Kopernikus részvénykosár

A Stryker 10 éves pályázatot nyert

By július 27, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A Stryker megnyert egy 10 éves pályázatot, melyet a Védelmi Logisztikai Ügynökség (DLA) indított el.

A projekt értelmében a vállalat 225 millió dolláros finanszírozást kap a betegek megfigyelésére, valamint a berendezések és kiegészítőik beszerzésére és karbantartására. A Stryker állománya az elmúlt hetekben 46%-ot emelkedett (szemben az S&P 500 mintegy 40%-os nyereségével) a jelenlegi 184 dolláros szintre, miután március végén a 126 dolláros mélypontra esett, mivel a koronavírus jelentősen megbénította egyes szektorait. A részvények 18%-kal maradnak el a február közepén elért 224 dolláros csúcstól, és a szakértők előrejelzései szerint hatalmas változás nem fog bekövetkezni a Stryker árfolyamán a közel jövőben.

A Stryker vállalat részvényei 3,02%-ot emelkedtek A cég részvénye jó lehetőség, hiszen a vállalat  innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál az ortopédia, orvosi és sebészeti, valamint neurológiai és gerincsebészeti szolgáltatások terén, amelyek elősegíthetik a betegek és a kórházi eredmények javítását.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!