Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Sikeresen vizsgázott a Stryker legújabb gépe

By 2020.10.13. No Comments
A Stryker a héten jelentette be a gerincműtét portfóliójának kibővítését, mivel sikeresen zárták 600. műtétet.

A Niagara-t a betegek gerincdeformitásának kezelésére tervezte a vállalat. A Stryker úgy tervezte az eszközt, hogy lehetővé tegye a sebészek számára a nehezebb műtétek levezénylését, melyek igénylik a precíz gépi beavatkozást. Jelenleg a műszer minden gerinc műtéthez kiváló eszközként bizonyult. Az egyszerűtől a bonyolult eljárásokig a penge pontossága lehetővé teszi az eszköz közvetlen telepítését. A Stryker elmondta, hogy további fejlesztéseket fognak végrehajtani a gépen.

A vállalat részvényei ezen a héten 7,01%-ot emelkedtek, így a cég részvényei 222,91 dolláron zártak. A Stryker részvényvásárlása azért is kitűnő lehetőség, mert a cég a világ egyik vezető orvostechnikai vállalata, dolgozóival együtt arra törekszik, hogy jobbá tegye az egészségügyet. A vállalat innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál az ortopédia, az orvosi és sebészeti, valamint a neurotechnológia és a gerinc gyógyászat területén.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá