Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Medtronic új izraeli céget szemelt ki

By 2020.09.28. szeptember 30th, 2020 No Comments
A Medtronic orvostechnikai eszközöket gyártó óriás továbbra is gyűjti az izraeli innovációkat a cukorbetegség elleni küzdelemben.

A hírek alapján a vállalat 20 millió dollárt fektet be az izraeli Triple Jump startupba, azzal a szándékkal, hogy megvásárolja az egész céget. Az Izraeli Vállalati Hatóság szerint a beruházás a Covidien ír vállalaton keresztül történt, amelyet a Medtronic 2015-ben vásárolt meg. A Triple Jump egyedülálló kis inzulinpumpa tapaszt fejleszt jelenleg, amelyet a beteg testére lehet helyezni. A Medtronic már többször is bejelentette, hogy jelentősen több figyelmet fog fordítani az olyan kezelések finanszírozására, melyek nem igényelnek orvosi beavatkozást.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 2,2%-ot korrigáltak. A Medtronic azért is jó lehetőség a befektetőknek, mert 30 éve a technológiai forradalom úttörője a cukorbetegség kezelésében. Kiemelkedő elismerést vívott ki magának az inzulinpumpa kezelés, a folyamatos glükózmonitorozás és adatkezelés területén.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!