Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Medtronic ismét bővíti portfólióját

By 2020.07.20. október 1st, 2020 No Comments
A Medtronic július 15-én bejelentette, hogy megvásárolja a Medicrea-t, mely egy francia implantátumtechnikai eszközöket és szoftvereket gyártó cég.

A hivatalos közleményből kiderült, hogy a Medtronic a vállalat segítségével bővíti ki a gerincműtétekre specializálódott szektorát. A Medtronic kijelentette, hogy részvényenként kb. 7 eurót költ a Medicrea-ra, ami a legutóbbi árakhoz képest 20%-os prémiumnak felel meg. A francia társaság forgalomban lévő részvényeinek száma alapján a társaság körülbelül 154 millió dollárra becsülhető. „A Medtronic gerincimplantátumok, robotika, navigáció és 3D képalkotó technológiák innovatív portfóliójának kibővítése javítani fogja a személyre szabott kezeléseinket”-mondta Jacob Paul alelnök.

A vállalat részvényei ezen a héten 8,96%-ot emelkedtek. A vállalat a jövőben is kész a fejlődésre és hasznos tanácsokkal szolgál a most németországi és európai gazdasági helyzetekben is. A vállalat 43 éve kiválóan teljesít az egészségügyben.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá