Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Johnson&Johnson erőfeszítései

By 2020.05.04. október 1st, 2020 No Comments
A New Jersey-i székhelyű Catalent megállapodást kötött a Johnson&Johnson leányvállalatával a vállalat eddigi legsikeresebb oltóanyagjának nagyszabású gyártására a COVID-19 járványhoz.

Az együttműködés a Bloomingtonban, a Catalent Biologics létesítményben kezdődik meg még az idei év nyarán. A Johnson&Johnson szerint a COVID-19 vírus vakcinája még fejlesztés alatt áll, de azt remélik, hogy szeptemberben már közösen megkezdhetik a klinikai vizsgálatokat. Addig a társaságnak jelentős munkaerőre van szüksége, amit a Catalant fog biztosítani a Johnson&Johnson számára.

A vállalat részvényei ezen a héten 4,81%-ot korrigáltak. Viszont a cég hosszútávon jó lehet egy portfolióba, mivel a vállalat 1996–tól kezdve található meg a tőzsdén és egyedülálló a kozmetikai, a babaápolási és egészségügyi termékek fejlesztésében és értékesítésében. A cég az elmúlt a Covid-19 időszakban kiváló problémamegoldó és egészségügyet támogató intézkedéseket tett meg.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá