e-mobilitás

Az Alphabet felülmúlta az elvárásokat

By 2020.08.17. október 1st, 2020 No Comments

A Google anyavállalata, az Alphabet az elmúlt negyedévben figyelmeztette a részvényeseket, hogy a második negyedév eredményeiben várhatóan látni fogják a koronavírus hatását. Viszont ennek ellenére is sikerült a vállalatnak felülmúlnia a Wall Street előrejelzését. A negyedév összes bevétele 38,3 milliárd dollár volt, szemben a várt 37,4 milliárd dollárral, ez azonban 2 százalékos csökkenést jelent 2019 második negyedévéhez képest. A nettó jövedelem 6,9 milliárd dollárra esett vissza, az egy évvel ezelőtti 9,9 milliárd dollárról. A YouTube hirdetéseiből érkező bevétel viszont 5%-kal meghaladta az előző évi értéket.

Az Alphabet részvényárfolyama 0,68%-ot emelkedett. Az Alphabet vállalat részvénye egy kiváló lehetőség, hiszen egy részvényért már négy számjegyű kifizetés várható, a vállalat az internetet folyamatosan uralja, illetve a cég társadalmi felelősség szerepvállalása is jelentős. A cég jelenleg is ernyővállalatként működik.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá