A gyermekek jótékonysági szervezete, az NSPCC a héten felkérte a Facebook-ot egy olyan program folytatására, amely üzeneteket szkennelt, amelynek segítségével a gyermekbántalmazás jelei könnyebben felismerhetőek.

A szervezet felmérései alapján a felére csökkent az elmúlt időszakban a gyermekbántalmazási ügyek feltárásának sikeressége az EU területén. A szakértők szerint az Apple hatása a Facebook-ra jelentősen megváltoztatta a vállalat hozzáállását a GDPR rendszerhez.

A Facebook részvényárfolyama ezen a héten 9,61%-ot erősödött. A Facebook vállalat szilárd lábakon áll a különböző perek ellenére. Több mint 3,2 milliárd ember használja havonta az alkalmazásait-beleértve az alapplatformját, a Messengert, az Instagramot és a WhatsAppot. A BMO Capital Markets elemzője, Daniel Salmon a Facebook részvényeket alulértékeltnek látja, szerinte ebben az évben a cég papírjai felülmúlják a piaci teljesítményt, és így a vállalat árcélját 270 dollárról 325 dollárra emelte. A Facebook vállalat részvényei egy jól diverzifikált portfolióban elengedhetetlen több amerikai elemzőház szerint is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!