Az Oracle nemrég jelentette be, hogy a jövő kihívásaira tervezett védelmi rendszer, a Cybereason az Oracle Cloud Infrastructure (OCI) rendszert választotta a Cybereason Defense Platform működéséhez és globális terjeszkedésének támogatásához.

A két vállalat együtt dolgozik, hogy megvédje a vállalkozásokat a fejlett kiber fenyegetések ellen. Az Oracle Cloud Infrastructure globális méretezhetőségével, gyors, mikroszekundumos késleltetési hálózattal és alacsony költségekkel a Cybereason Defense Platform erőteljes platformjává válik.

Az Oracle árfolyama az utóbbi napokban minimálisan esett, 1 hónapos intervallumban nézve 6% körüli emelkedést láthatunk. Az Oracle részvényárfolyama ezen a héten 63,38 dolláron zárt. Az Oracle Corporation mindössze pár nap múlva osztalékot fog fizetni. Az Oracle következő osztalékfizetése részvényenként 0,24 dollár lesz. Tavaly összesen 0,96 dollárt osztott ki a társaság a részvényeseknek.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!