A Stryker a héten jelentette be, hogy megvásárolta az OrthoSensor magántulajdonban lévő társaságot.

Az vállalat vezető szerepet játszik az izom-csontrendszer ápolásának és a teljes ízületcsere szenzoros technológiájának digitális fejlődésében. Az OrthoSensor intelligens eszközök és adatszolgáltatások segítségével forradalmasítja az ortopédiát, amelyek lehetővé teszik a sebészek és kórházak számára, hogy új, megbízható kezeléseket nyújtsanak. A vállalat szenzortechnológiai rendszere és kibővített adatelemzési hálózata megerősíti a Stryker digitális ökoszisztémájának alapjait. Az akvizíció lehetővé teszi a Stryker számára, hogy átfogó, adatközpontú megoldásokkal ruházza fel a sebészeket. A jövőben a vállalat az intelligens gépezetei számára előnyben fogja részesíteni az OrthoSensor technológiát.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 0,56%-ot korrigált. A Stryker 2020 decembere óta osztalék nélkül lehet vásárolni a részvényeket. Viszont akik előtte vásároltak részvényeket azoknak részvényenként 0,63 dollár pénzbeli osztalék kifizetését 2021. január 29-én kell kifizetni. A Stryker részvénye egy jó portfolióban kiváló lehetőség lehet, hiszen a vállalat innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál az ortopédia, orvosi és sebészeti, valamint neurológiai és gerincsebészeti szolgáltatások terén.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!