Telemedia részvénykosár

Az Alibaba is tiltólistára kerülhet

By augusztus 17, 2020 október 1st, 2020 No Comments


Az Egyesült Államok az utóbbi időszakban jelentősen célba vette Kína legnagyobb technológia márkáit (pl.: Huawei, a ByteDance, TikTok, a Tencent, a WeChat). Szakértők szerint az Alibaba a világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi és internetes konglomerátuma lehet a következő a listán, amely kitiltásra kerülhet az Egyesült Államok területén. Amerikában több nagyobb vállalat is feljelentést tett a kínai alkalmazásokkal szemben, azon indokkal, hogy nem felelnek meg a GDPR követelményeinek.

Az Alibaba vállalat részvényárfolyama 0,74%-ot emelkedett ezen a héten. Az Alibaba vállalat stratégiája az online kereskedelmen alapszik, így a jövőben is nagy lehetőség a cég részvényébe fektetni, hiszen a vállalat folyamatosan fejleszti a weboldalait, a kiszolgálás minőségét és annak gyorsaságát is. Az Alibaba leányvállalatai megtalálhatók a startup és fintech területen, de az egészségügyi szektorban is, a cég több milliárd dollárt költ a társadalmi egyenlőségre és fenntarthatóságra is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!