A német vegyi anyag gyártó vállalat, a BASF bejelentette, hogy elérte Sanghaji Innovációs Campus építésének harmadik szakaszát.

A projekt során a német székhelyű vállalat egy kutatási és fejlesztési létesítményt épít és üzemeltet a kínai városban. Dr. Jeffrey Lou, a BASF Advanced Materials&Systems Research elnöke szerint a cég újításai egyedülállóak lesznek a vegyipar területén. A cég szeretné növelni K+F jelenlétét Ázsiában, hírek szerint még az e-mobility világába is részt venne több fejlesztésével.

A vállalat részvényárfolyama 4,74%-ot korrigált. A BASF 2021-es üzleti évének jó kezdetéről számolt be, mivel a társaság 2,6 milliárd euróval növelte az árbevételt 2020 első negyedévéhez képest, 19,4 milliárd euróra. A BASF megnövekedett értékesítése elsősorban a magasabb áraknak és a volumen növekedésének volt köszönhető. A befektetők az elkövetkezendő évben nagyobb árbevételt és akár magasabb osztalékokat láthatnak dr. Martin Brudermüller, a BASF ügyvezető igazgatótanácsának elnöke szerint.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!