A BASF új, 12 hónapos gyakornoki programot indított a Seneca létesítményében. A program a vállalat észak-amerikai gyakornoki képzési programjának része, amelynek célja egy képzett és sokszínű technikus munkaerők jövőbeli alkalmazása.

A BASF emellett figyelni szeretne a jelentkezők diverzifikálására, vagyis arra, hogy többféle technologiában is érdekeltek legyenek. A dél-karolinai program a tanulóknak teljes munkaidős bért fizetne a munkahelyi képzésben való részvételért.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 3,62%-ot korrigált. A BASF elkötelezett a szén-dioxid-semlegesség mellett, és ezért az akkumulátorgyártásban is. A BASF a negyedik negyedévi értékesítési volumene éves szinten 7%-kal nőtt, az eladási árak is 7%-kal emelkedtek. A BASF nagy figyelmet fordít az EU által javasolt új vegyi anyagokra vonatkozó rendeletekre és a Green Dealre, amelynek célja a gazdaság dekarbonizálása.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!