A BASF vegyipari vállalat befejezte a katódanyaggyár alapjainak kiépítését a brandenburgi Schwarzheide-ben, amely alapanyag az elektromos autózás elengedhetetlen eszköze.

Az építkezés hivatalosan megkezdődött, és a tervek szerint a BASF új üzeme 2022-ben nyithatja meg kapuit. A BASF szerint az új üzem évente több mint 400.000 elektromos jármű akkumulátort gyárthat.

A vállalat részvényei ezen a héten 5,67%-ot emelkedtek. A BASF hosszú távú üzleti sikere szorosan összefügg a környezet és a társadalom számára értékteremtéssel. A nyomdaipar és a csomagolóipar tekintetében különböző megközelítésekkel szeretnék kezelni a mai és a jövő kihívásait, például kémiai újrahasznosítás, bioalapú és komposztálható polimerek, biomassza-egyensúlyi termékek és nem utolsó sorban a vízzel kapcsolatos megoldások, a víz alapú festékek és ragasztók használata. Ezenkívül a vállalat a mezőgazdaság és az agrárium területén a legújabb fejlesztéseket hozta az elmúlt 10 évben és szorosan együttműködik, több nemzetközi mezőgazdasági terméket gyártó és forgalmazó céggel.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!