Az IBM és a Tokiói Egyetem a héten bemutatta az IBM Quantum System One programot, a 2019-ben bejelentett IBM-Japán kvantumprogram részeként.

A rendszer immáron a második Quantum System One, amelyet az Egyesült Államokon kívül szereltek össze, és szinte megegyezik a júniusban Németországban telepített rendszerhez. 2019 eleje óta az IBM a Quantum System One-t önálló kvantumszámítógépként népszerűsítette, amely könnyen összeszerelhető és futtatható az ügyfél webhelyén. A legtöbb szakértő egyet ért abban, hogy a rendszer a ma használt legjobb ügyfélélményt tudja biztosítani, párosítva a cég felhőrendszerével.

A vállalat részvényárfolyama 0,63%-ot korrigált a héten. A cég és a Verizon megerősítette újonnan kibővített együttműködését, amelynek keretében a két vállalat új tesztkörnyezetet indít Texasban. A hír a kettőjük között tavaly létrejött korábbi partnerséget követi, amelynek célja az 5G és a peremszámítástechnika fejlesztésének előmozdítása az ipari műveletekben.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!