Az újév beköszöntével az Nvidia vállalat az Nvidia AI Enterprise szoftvercsomag legújabb kiadásával világszerte segíti a vállalatokat a főszerverek bővítésénél.

A cég AI Enterprise 1.1 már általánosan elérhető. Az Nvidia által optimalizált, tanúsított és támogatott szoftvercsomag legújabb verziója új frissítéseket tartalmaz, beleértve a mesterséges intelligencia gyártási támogatását az Nvidia szoftverrel a VMware vSphere with Tanzu rendszeren, amely korábban csak próbaidőszakban volt elérhető.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 13,47%-ot esett, a befektetők pánikszerű eladásai miatt. Viszont a Wall Street előrejelzése szerint az Nvidia bevételei a következő öt évben több mint kétszeresére, 60 milliárd dollár közelébe emelkedhetnek, a működési nyeresége pedig több mint háromszorosára nőhet. Bár jelenleg 233 dollár körül kereskednek részvényenként, az elemzők konszenzusos árcélja 330 dollár, ami 27%-os emelkedést jelenthet a következő egy éven belül.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!