Az Nvidia Omniverse segítségével világszerte fejlesztők milliói emelhetik munkafolyamataikat a következő szintre.

A GTC-n exkluzív eseményeket, munkameneteket és egyéb erőforrásokat vezettek be, hogy a cég bemutassa, hogyan bővíti az Omniverset, a valós idejű szimulációt és a 3D-s munkafolyamatok referencia-fejlesztési platformját. Dedikált Fejlesztői Napot szervezet a cég, mely egy exkluzív esemény volt, amely a legújabb oktatóanyagokat, a mérnökökkel folytatott áttöréseket, valamint az Nvidia Omniverse újdonságokat is bemutatta. A vállalat kiemelte, hogy az Omniverse nagyfelhasználói és fejlesztői számos módon építhetnek, bővíthetnek és csatlakoztathatnak eszközöket és platformokat az Omniverse ökoszisztémához.

Az Nvidia részvényárfolyama ezen a héten 2,14%-ot emelkedett. A részvények az elmúlt egy évben mintegy 120%-ot emelkedtek és a vállalat nemrég megelőzte Warren Buffett Berkshire Hathaway vállalatát, és a piaci kapitalizáció alapján a hetedik legértékesebb amerikai vállalata lett.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!