Az Élelmezési Világnap alkalmából a Kellogg megerősíti szövetségét azokkal a társadalmi szervezetekkel, amelyekkel együttműködik a Better Days globális platformon keresztül tett kötelezettségvállalások megvalósítása érdekében.

A vállalat társadalmi ügye az éhezés elleni küzdelem, és célja, hogy 2025-ig világszerte 3000 millió jobb napot teremtsen az emberek számára. A világjárvány okozta szociális válság enyhítése érdekében a Kellogg növelte adományait, és pénzügyi hozzájárulásokkal erősítette meg azokat, hogy segítsen fedezni a rendkívüli körülmények között élő rászorulóknak történő élelmiszerosztás többletköltségeit. A La Palmán található Cumbre Vieja vulkán kitörése miatt a Kellogg a Tenerife Food Bankon keresztül több mint 60.000 élelmiszeradagot szállított az érintettek megsegítésére.

A Kellogg részvényárfolyama 1,59%-ot korrigált a héten. A Kellogg Company részvényei gyengültek a közelmúltbeli 67 dollár feletti csúcsról. A vállalat 45 millió dollárt fog költeni ellátási láncának optimalizálására.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!