A Kellogg Co. több, mint 440.000 gazdával működött együtt a Kellogg’s Origins programon keresztül, amely globális kezdeményezés a környezetvédelem, a társadalmi és pénzügyi rugalmasság elősegítésére.

A program olyan akciókat tartalmaz, amelyek segítik a közösségeket a mezőgazdasági ökoszisztémák helyreállításában. Nem ez az első akciója a vállalatnak. A Kellogg 2016-ban kezdett együttműködni Mexikóban a Nemzetközi Kukorica és Búza Ellátási Központtal és a beszállítókkal egy olyan beszerzési program létrehozása érdekében, amely segíti a sinaloa és guanajuatoi gazdálkodókat az egészségesebb ételek elkészítésében.

A Kellogg részvényárfolyama ezen a héten 1,74%-ot emelkedett. A Kellogg a napokban bejelentette, hogy beárazta a 300 millió eurós 8 éves fenntarthatósági kötvényét, amelynek éves kamatszelvénye 0,50% lett. A Kellogg részvényenként 0,58 dollár készpénz osztalék kifizetését 2021. június 15-én szeretné kifizetni.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!