A Kellogg Co. bejelentette, hogy piacra dobja legújabb kosárlabda témájú Frosted Flakes termékét, egy korlátozott kiadású gabonapelyhet, amely a márka klasszikus termékeit, ropogós, mini fahéjas kosárlabda formákban szeretné megjeleníteni.

A termék népszerűsítése érdekében a Kellogg együttműködést kezdett a Nemzeti Kosárlabda Szövetség legnagyobb sztárjával, Shaquille O’Neal-lel, aki saját arcát is adja a Kellogg számára. A celeb saját Instagram oldalán indított nyereményjátékot, ahol több ezer doboz Kellogg müzlit sorsol ki a követői között.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 0,15%-ot korrigált. A vállalat hosszú távú potenciálját szemlélve iparának komoly növekedése várható. Kellogg teljes adósságállománya továbbra is 7,47 milliárd dollár, hosszú távon 6,75 milliárd és rövid távon 729 millió dollár. Ennek eredményeként körülbelül egy tucat Wall Street-i elemző 66,09 dolláros árcélt tűzött ki a jelenlegi 60,3 dollárhoz képest.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!