A világjárvány miatt az elemzők szerint a vírus globális ellátási láncra gyakorolt hatása továbbra is súlyos és folyamatos. A Kellogg Co. csomagolt élelmiszeripari óriáscég vezetője szerint radikálisan megváltoztatta a vállalat életét a pandémia.

A fő kihívás nem az áruk előállításához szükséges nyersanyagok előállítása, hanem azok beszerzése-mondta Steve Cahillane vezérigazgató. A raklapoktól a teherautósofőrökig minden hiányos, az áruk mennyisége pedig korlátozott. A Kellogg több mint 50 globális üzeme közül nincs olyan, amelyet valamilyen formában nem érintett volna a pandémia.

A Kellogg részvényárfolyama 0,22%-ot korrigált. A Kellogg 1,14 dolláros részvényenkénti negyedéves eredményt ért el, ami felülmúlta a Zacks konszenzusos 1,03 dolláros részvényenkénti becslését, az egy évvel ezelőtti 1,24 dolláros részvényenkénti eredményhez képest. A Kellogg 3,56 milliárd dolláros bevételt ért el a 2021 júniusában zárult negyedévben, ami 4,01%-kal meghaladta a Zacks konszenzusos becslését. Az egy évvel korábbi bevétel 3,47 milliárd dollár volt.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!