A Wall Street elemzői azt jósolják, hogy a The Estée Lauder Companies Inc.a Zacks Investment Research szerint 1,64 dolláros részvényenkénti nyereséget fog jelenteni a folyó pénzügyi negyedévre.

Kilenc elemző készített becslést az Estée Lauder Companies eredményére vonatkozóan, ebből 5 vételi pozícióra javasolja a vállalatot. A legalacsonyabb várható EPS becslés 1,29 dollár, a legmagasabb pedig 1,76 dollár. Az Estée Lauder Companies a tavalyi év azonos negyedévében 1,62 dolláros részvényenkénti nyereségről számolt be, ami éves szinten 1,2%-os pozitív növekedést jelent Több nagybefektető is változtatott a közelmúltban a vállalatban lévő pozícióin. A Nordea Investment Management AB az első negyedévben 7,4%-kal növelte részesedését az Estée Lauder Companies részvényeiben. A Nordea Investment Management AB most 635.400 részvényt birtokol a vállalat részvényeiből 176.184.000 dollár értékben, miután az elmúlt negyedévben további 43.810 részvényt vásárolt. A Deltec Asset Management LLC az első negyedévben új részesedést vásárolt az Estée Lauder Companies részvényeiben, mintegy 504 000 dollár értékben.

Az Estée Lauder Companies részvényárfolyama 1,04%-ot korrigált ezen a héten. Estée Lauder az összes kínai kiskereskedelmi csatornán való jelenlét növelésére készül. A szépségipari nagyvállalat, az Estée Lauder Companies azt mondja, hogy idén minden csatornán növeli lefedettségét Kínában, hogy kihasználja a szépségipari piac növekedési potenciálját.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

Szólj hozzá