Az Estee Lauder 3,86 milliárd dolláros nettó árbevételt jelentett 2021 harmadik negyedévében, szemben a 2020-as év azonos időszakában elért 3,34 milliárd dollárral, mivel a kereslet a zárlatok feloldásával élénkül.

Az Estee Lauder 458 millió dolláros nettó nyereségről számolt be, szemben a 2020-as év azonos időszakának 4 millió dolláros veszteségével, és ez az EPS-t 1,25 dollárra emelte a -0,02 dollárról. Az Estee Lauder bőrápolási termékek piaci részesedése az előrejelzési időszak végére fokozatosan 10% fölé emelkedik.

Az Estee Lauder részvényárfolyama ezen a héten 1,58%-ot korrigált. Az Estee Lauder Companies Inc. a világ egyik vezető gyártója, forgalmazója és értékesítője a minőségi bőrápoló, smink, illat- és hajápoló termékeknek. Az Estée Lauder Companies Inc. bejelentette, hogy megállapodást kötött a kanadai székhelyű Deciem Beauty Group Inc. (The Ordinary és a NIOD) vállalatban lévő befektetésének 29%-ról 76%-ra történő növeléséről. A vállalat termékeit mintegy 150 országban és területen értékesítik olyan márkanevek alatt, mint például: Estée Lauder, Clinique, Tommy Hilfiger, M-A-C, Bobbi Brown, DKNY, Michael Kors, Tom Ford Beauty, Smashbox, Too Faced.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!