A Dentsply Sirona célárát a Barrington Research elemzői 71,00 dollárról 77,00 dollárra emelték meg.

A brókercég szerint Dentsply Sirona vállalat alulértékelt, mivel a koronavírus okozta fogászati kezelések a világ minden tájékán leálltak és a fogászati beavatkozások elmaradása is lelassult. A Barrington Research célára 11,66%-os potenciális emelkedést jelentene azoknak a befektetőknek, akik most vásárolnának a vállalat a részvényeiből. Ezenkívül több brókerház és elemző is változtatott a Denstply Sirona megítélésében és a részvények tartásáról vásárlásra javasolta a részvényeket. HC Wainwright 60,00 dollárról 72,00 dollárra emelte a Dentsply Sirona részvények célárát. A Dentsply Sirona jelenlegi részvényárfolyama 68,47 dollár. A Dentsply Sirona orvostechnikai eszközök szállítója 0,72 dolláros részvényenkénti nyereséget (EPS) jelentett ebben a negyedévben a héten megjelent jelentése szerint, amely felülmúlta a Zacks 0,55 dolláros konszenzusát 0,17 dollárral. A cég árbevétele 1,03 milliárd dollár lett. A cég negatív nettó árrése 1,40%, a saját tőke pozitív hozama pedig 7,13% lett. A társaság árbevétele éves összehasonlításban 17,5%-kal nőtt. Az előző év azonos negyedévében a vállalat 0,43 dollár EPS-t keresett.

A Dentsply Sirona vállalat részvényeinek ára ezen a héten 1,42%-ot emelkedett. Több intézményi befektető és fedezeti alap nemrégiben növelte vagy csökkentette részesedését a társaságban. A Royal London Asset Management Ltd. az első negyedévben 2,1%-kal emelte részesedését a Dentsply Sirona részvényeiben, majd az utolsó negyedévben további 1754 részvényt vásárolt. A cég részvényeit hosszútávon érdemes step by step vásárolni, hiszen a vállalat két szegmensben is működik.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!