Az Essilor of America bejelentette, hogy a Win Together With féle Essilor jutalmazási programjának első két hónapjában a vállalat 1,1 millió dollár értékű bónuszpontot osztott szét a cégek közt, ezzel biztosítva, hogy megfelelő lencséket tudjanak beszerezni ügyfeleik és munkatársaik számára.

A program 2020. október 1-jén indult és jelenleg szakemberek támogatására szolgál. A nemrégiben megjelent egészségügyi jelentésben, a Covalent Careers 2020 Optometrist Report-ban az orvosok elsöprő mértékben az Essilort nevezték a legjobb lencsegyártónak, majdnem kétszer annyi ECP-támogatóval, mint a következő előnyben részesített gyártó. Az Essilor hosszú múltra visszatekintő innovációja és az iparág vezető kutatási befektetése olyan fejlett lencsetechnológiákat eredményezett, amelyeket a betegek is preferálnak.

Az EssilorLuxottica részvényárfolyama ezen a héten 5,33%-ot menetelt előre. Az EssilorLuxottica-nál olyan szemüvegeket gyártanak, mint a Rayban, az Oakley, a Varilux és az Xperio. De az EssilorLuxottica céghez tartozik a Kodac egy része is. Az Essilor új digitális technológiákat alkalmazott annak érdekében, hogy közel 600.000 emberrel, köztük több mint 45 országbeli ügyfelével és alkalmazottjaival lépjen kapcsolatba webes szemináriumok, virtuális csúcstalálkozók, online képzések révén.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!