A dubaji székhelyű Spotii és a globális fizetéstechnológiai vállalat, a Mastercard együttműködik a „Buy Now Pay Later” (BNPL) fizetési terv megalkotásában, ezzel több millió fogyasztó számára kínál hozzáférést rugalmas részletfizetési lehetőségekhez, nulla többletköltség vagy rejtett díj nélkül.

A cél a régió e-kereskedelmi ökoszisztémájának támogatása egy olyan fogyasztóbarát termék biztosításával, amely elősegíti a kereskedők hűséges ügyfélkörének növekedését. Ez egy olyan költségvetési eszközt is biztosít a fogyasztóknak, amely lehetővé teszi számukra, hogy egy bizonyos idő alatt kezeljék a kiadásokat, miközben a kereskedők gyorsabb értékesítést élveznek. E partnerség révén a Spotii szolgáltatásai a Mastercard kereskedői hálózatára is kiterjednek.

A vállalat részvényei ezen a héten 4,98%-ot emelkedtek. A most megjelent Mastercard globális fogyasztói tanulmánya szerint most és a jövőben is több fogyasztó használ érintés nélküli kártyákat vagy okostelefonokat fizetésekhez, így a digitális pénztárcák használata jelentősen megnőtt. Az emberek biztonságos és hatékony fizetési módokat keresnek, aminek a Mastercard hatékonyan megfelelhet.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá