Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Essilor ismét segít a látássérülteken

By 2020.09.28. szeptember 30th, 2020 No Comments
Többpáros promóciójával az Essilor 50 százalékos kedvezményt kínál a vásárlók számára egy második lencse megvétele során.

Az Essilor új akciója egy felmérés miatt került megvalósításra, miszerint az emberek nagy részének több szemüvegre (más-más lencsével) van szüksége a napi rutin folyamatok elvégzése során. Az Essilor felméréséből az is kiderült, hogy a vásárlók többsége nem kíván több pénzt kiadni egy esetleges második termékért, ha az csak hobbihoz kell. Az Essilor új programjában a két legjobb minőségű Varilux és Crizal lencséjére is érvényes az akció.

Az EssiorLuxxotica részvényárai ezen a héten 2,46%-ot korrigáltak. Az EssilorLuxxotica elkötelezett az éleslátás és a gyermekek szemészeti vizsgálatának területén. Az EssilorLuxottica világszerte vezető szerepet játszik a szemlencsék, keretek és napszemüvegek tervezésében, gyártásában és forgalmazásában. A befektetők már csak azért is bízhatnak a cégben, mert 2019-ben az EssilorLuxottica több, mint 150 000 alkalmazottal rendelkezett, és konszolidált bevétele elérte a 17,4 milliárd eurót.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá