Elemzők arra számítanak, hogy a Church&Dwight Co Inc. 1,29 milliárd dolláros forgalmat fog elérni a folyó negyedévben-írja a Zacks Investment Research.

Nyolc elemző adott ki becslést a Church&Dwight eredményére, a legalacsonyabb becsült árbevétel 1,27 milliárd dollár, a legmagasabb becslés pedig 1,32 milliárd dollár. A Church&Dwight a tavalyi év azonos negyedévében 1,24 milliárd dolláros árbevételt jelentett, ami éves szinten 4%-os pozitív növekedési ütemet jelentene. A vállalat a tervek szerint a következő negyedéves eredményét november 4-én teszi közzé.

A vállalat részvényárfolyama 1,06%-ot emelkedett. A Church&Dwight a 2020-as pénzügyi évben 4,9 milliárd dollár árbevételt és 786 millió dollár nyereségtöbbletet ért el, ami 30 százalékos növekedésnek felel meg az előző évhez képest. Figyelemre méltó az is, hogy a társaság 120 éve fizet osztalékot a részvényeseinek. A célzott külföldi terjeszkedés révén a cég továbbra is ígéretes növekedési potenciállal rendelkezik.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá