Kopernikus részvénykosár

A Church&Dwight is intézkedésekbe kezdett

By 2020.04.14. július 2nd, 2020 No Comments
A Church&Dwight a hét második felében bejelentette az intézkedéseit annak érdekében, hogy elősegítse alkalmazottai biztonságát, fenntartsa a fogyasztók számára kínált termékellátást és biztosítsa az üzlet folyamatosságát a COVID-19 világjárványra reagálva.

A társaság intézkedéseket tett a munkavállalók biztonsága érdekében azáltal, hogy a működési protokollokat összhangban fejleszti a közegészségügyi követelményekkel, az ajánlásokkal és az iránymutatásokkal. Ezek az óvintézkedések magukban foglalják az otthoni munkavégzést, a munkahelyi hőmérséklet-ellenőrzést, a munkahelyen a társadalmilag kiszabott távolságtartást, az egy helységben tartozó dolgozók korlátozását, a rugalmas táppénzeket, a munkaterületek gyakori fertőtlenítését és az üzleti utazások korlátozásait. Létrehozták a globális válaszcsoportot, amely magában foglalja a felső vezetés tagjait is és állandó kapcsolatban áll a helyszíni vezetőkkel, így a vállalat gyorsan és megfelelően reagálhat a további eseményekre. A Church&Dwight összes gyártóüzeme és disztribúciós központja jelenleg nyitva áll és továbbra is működik.

A Church&Dwight részvényei ezen a héten 3,15%-ot emelkedtek. A vegyszerek kémiai előállításával foglalkozó vállalat beletartozik a hosszútávon jövedelmező, növekvő vállalatok közé. Hiszen a cég a legjobb amerikai vállalat az S&P500-ba tartozik. A cég kapitalizációs tőkéje meghaladja a 15,6 milliárd eurót. A vállalat 2000-ben került a tőzsdére, az utóbbi 3 év alatt 34,79%-ot emelkedett. Osztalékfizető részvényként is érdemes megvásárolni, hiszen negyedévente részvényenként 0,22 eurót fizet.

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!