Kopernikus részvénykosár

A Church and Dwight jobban teljesített

By 2020.10.20. No Comments
A Church&Dwight társaság részvényei eddig 31,8%-ot emelkedtek ebben az évben, felülmúlva az iparág 11,5%-os növekedését.

Jelentősen a háztartási, testápolási és speciális termékek iránt megnőtt kereslet okozta a vállalat profitjának stabilizálódását a Zack elemzői szerint. A társaság 2020 második negyedévében elért eredményei a háztartási és testápolási termékek eladásából származnak. Eme szektorban a Church&Dwight két számjegyű növekedést tapasztalt az olyan termékek értékesítésben, mint a gumicukor-vitaminok, a női higiéniás eszközök, a tisztítószerek és a szódabikarbóna.

A Church&Dwight vállalat részvényei ezen a héten 0,11%-ot korrigáltak. A Church&Dwight vállalat részvényei tartását javasolta a napokban Dara Mohsenian, a Morgan Stanley elemzője. Mohsenian azt várja, hogy a Church&Dwight Company 0,77 dolláros részvényenkénti nyereséget jelentsen 2020. harmadik negyedévében. A társaság legutóbbi jelentésében 1,19 milliárd dolláros negyedéves bevételről és 250,7 millió dolláros nettó nyereségről számolt be.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!