Kopernikus részvénykosár

A Church&Dwight és az Octane5 új partneri kapcsolata

By 2020.06.23. október 1st, 2020 No Comments
A Church&Dwight a héten jelentette be az Octane5 vállalati platformjának, a BrandComply rendszerének felvásárlását, amely lehetővé teszi a Church&Dwight számára, hogy integrálja globális licencprogramját egy teljesen új globális platformon.

Az Octane5 egy márkamegfelelőségi szakemberek csoportja, amely szoftvereket és biztonsági termékeket szállít vezető globális márkákhoz. A BrandComply a márka megfelelőségét és védelmét biztosítja egy teljesen integrált szoftver- és biztonsági termékcsomag révén. „Olyan megoldást találtunk, amely észszerűsíti folyamatainkat és adaptálódik az egyedi engedélyezési modellhez”-mondta Tammy Talerico-Payne, a Church&Dwight igazgatója.

A Church&Dwight részvényei 5,8%-ot emelkedtek ezen a héten. A vállalat stabilitása miatt egy jól diverzifikált portfólió része lehet, ráadásul osztalékfizető részvényként is érdemes megvásárolni, hiszen negyedévente részvényenként 0,22 eurót fizet.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá