Az Nvidia a napokban bemutatta az Nvidia Mellanox® 400G InfiniBand következő generációját, amely a mesterséges intelligencia fejlesztőinek és tudományos kutatóknak a lehető leggyorsabb hálózati teljesítményt nyújtja a világ legnagyobb kihívásaival szemben.

Mivel a számítási igények továbbra is exponenciálisan nőnek az olyan területeken, mint a kábítószer-felfedezés, az éghajlat-kutatás és a genomika, az Nvidia Mellanox 400G InfiniBand használata felgyorsítja ezt a munkát a világ egyetlen, teljesen letölthető, hálózaton belüli számítási platformján kínált teljesítmény drámai ugrásával.

A vállalat részvényének árfolyamgörbéje továbbra is emelkedő trendben van, bár az utóbbi hetekben inkább az oldalazás figyelhető meg. Az Nvidia részvényei ezen a héten 1,57%-ot korrigáltak. Az Nvidia kiváló számokról számolt be legutóbbi negyedéves jelentésében, a várható bevétele 4,73 milliárd dollár lett az előre jelzett 4,41 milliárd dollárral szemben. A cég bevétele 57%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest, ez jelenleg a cég egyik rekordja. A vállalat vezető chipgyártó, jelenleg processzorai és videókártyái magasabb áron elérhetőek, mint a versenytárs Intel és AMD által forgalmazott termékek, amelyeket folyamatosan fejleszt és bővít is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!