e-mobilitás

Az Nvidia és a Mercedes első járműve

By október 5, 2020 október 7th, 2020 No Comments
Az Nvidia teljesítménye jelentősen megnőtt az idei évben, köszönhetően a videojátékok és az adatközpontok gyors növekedésének, de a vállalat egy területen elvesztette lendületét, pedig ezen a téren domináns félnek számít a piacon.

A napokban viszont a Mercedes bejelentette első Nvidia kártyával támogatott járművet, az új S-class-t. Az eddigi elmondások alapján az Nvidia chipje az eddigi legkifinomultabb AI rendszert teremtette meg a Mercedes számára.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten ismét emelkedett, így 1,46%-os plusszal 522,49 dolláron zárt. A Morgan Stanley elemzői szerint az Nvidia részvényvásárlása egy jó lehetőség, hiszen mind a fundamentális, mind a technikai elemzés alátámasztja, hogy van potenciál vásárlásban. A cég domináns videokártyagyártó, de emellett a vállalat növekedési lehetőségei az automatizált intelligencia és az önjáró autók területén továbbra is erősek.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!