e-mobilitás

Az Intel vállalata saját kurzust indít

By 2020.06.29. október 1st, 2020 No Comments
Az Intel a Maricopa megyei Közösségi Főiskolával kezdte meg az együttműködését az első, Intel által tervezett mesterséges intelligencia (AI) diploma program elindítása érdekében az Egyesült Államokban.

Az Arizonai Kereskedelmi Hatóság 100.000 dolláros munkavállalói támogatást is nyújt a programhoz. Ez több tízezer hallgató számára teszi lehetővé a munkavállalást a csúcstechnológia, az egészségügy, az autóipar és a repülés területén. A legfrissebb tanulmányok azt mutatják, hogy a mesterséges intelligencia készségeinek igénye exponenciálisan növekedni fog. A LinkedIn 2020. évi jelentése azt mutatja, hogy az AI készségek az öt legkeresettebb szakma között található a munkaerő-piacon. Az MCCCD Munkaerő és Gazdaságfejlesztési Iroda kutatása szerint a szektorban dolgozók száma 2029-re várhatóan 22,4 százalékkal fog emelkedni.

A vállalat részvényáfolyama ezen a héten 2,97%-ot korrigált. Az Intel jó választás, mert a legújabb generációs processzoraival és memóriáival rendelkezik a számitástechnikai területen. Az Intel PC üzletágára jótékony hatást gyakorolt a 10 nanométeres technológiára való átállás.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá