A héten kikerült a világ egyik legjobban várt videójátéka, a Cyberpunk 2077, melyet a kiadó, a CD Project Red 8 év fejlesztés után dobott ki a piacra.

A szakértők már az év elején megállapították, hogy a számítógépes felhasználók számára a cég kifejezetten kedvezett, főként az NVIDIA új generációs processzoraival rendelkező gépeknek. Az NVIDIA RTX kártyái jelenleg a legjobb élményt nyújtják a játékosok számára, akik száma, csak a Steam szolgáltatáson elérte az 1 millió főt, már az első napon.

Az Nvidia részvényei ezen a héten 4,02%-ot korrigáltak. Az Nvidia részvényárfolyama több, mint megháromszorozódott az 52 hetes 181 dolláros mélypontról, és a társaság kilátásaival kapcsolatos optimizmus minden eddiginél nagyobb lett. A negyedévre becsült 4,8 milliárd dolláros bevételi szám több elemző szerint alul becsült, de ez továbbra is 1,7 milliárd dolláros növekedést jelent évről évre. Ezenkívül összesen 320 GB-nyi GPU memóriával látta el az Nvidia legújabb számítógépjeit, amit cégeknek ajánl, hiszen az Nvidia szerint egy adatközpont számitási kapacitásával ér fel a gép. Az Nvidia a jövőben is jó vételi lehetőség lehet, már csak azért is mert a cégnél folyamatos fejlesztések vannak.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!